Over Frankrijk dromen

Ga je op vakantie naar Frankrijk of heb je misschien heimwee naar Frankrijk? Dan ben je bij Frankrijk dromen aan het juiste adres. Verken hier alle facetten van la Douce France: ontdek de mooiste bestemmingen, de Franse keuken, Franse films, leuke Franse merken en de Franse cultuur. Op Frankrijk dromen kun je ongegeneerd dromen over Frankrijk.

Wie ben ik?

Aangenaam, ik ben Frédérique. Frankrijk dromen is ontstaan doordat er op mijn lifestyle- en filmblog SRSCK geen plek meer was voor al mijn Frankrijk liefde. Ik blog al sinds 2012 op SRSCK over films en lifestyle en met de tijd groeide het platform uit haar voegen door het alsmaar groeiende aantal artikelen over Frankrijk. Tijd voor een aparte site over mijn favoriete land dus!

Als kind heb ik mijn hart al aan Frankrijk verpand. Ik ben tweetalig opgevoed, Frans en Nederlands, en ik heb in het verleden in Frankrijk gewoond. Eerst in Bordeaux voor mijn studie, later in Parijs voor de liefde, nog eens een aantal jaren in Nice bij mijn moeder (en daar werd ook mijn dochter geboren) en uiteindelijk in een mini dorpje in de Provence. Ooit ga ik er definitief wonen, maar tot die tijd verblijven we er zo vaak mogelijk en deel ik, met één voet in Frankrijk, mijn tips en ervaringen op Frankrijk dromen.

Dromen over Frankrijk

Droom ze!